top of page

Iepazīsimies! 7 svarīgas lietas par mums


💎 Lielisku meistaru komanda

Juvelieris Arvis Kotins - tā ir prasmīgu meistaru komanda ar vairāk kā 20 gadu veiksmīgu pieredzi, izgatavojot individuāli veidotus juvelierizstrādājumus.


Ar īpašu kaislību izgatavojam saderināšanās un laulību gredzenus!


💎 Tikai individuāli pasūtījumi


Ikviena rota ir individuāls darbs konkrētam pasūtītājam - pat, ja izveidosim otru tādu pašu, atšķirsies detaļas, piemēram - valkātāja izmērs (tātad - izmantotā zelta daudzums), dārgakmeņu kvalitāte (un to cena) - šie un daudzi citi mainīgie parametri ietekmē ikvienas rotas cenu, tieši tāpēc visbiežāk varam nosaukt cenu, "sākot no".


Vai zināji, ka vari izmantot savas vecās zeltlietas jeb zelta lūžņus, lai samazinātu vai pat pilnībā nosegtu gatavā izstrādājuma cenu?

💎 Mūža garantija


Ikvienai mūsu rotai ir meistara dota mūža garantija - mēs dodam savu godavārdu, ka rota kalpos jums vismaz cilvēka mūža garumā!


Mēs izgatavojam tikai augstas kvalitātes rotaslietas un solām veikt to apkopi vai remontu, ja tas būs nepieciešams.


💎 100% ražots Latvijā


Sākot no dārgmetāla kausēšanas līdz gatava gredzena pulēšanai, gravējumam un pat individuāli veidotai rostaslietu kārbiņai - ikviens darba posms tiek veikts Latvijā.


💎 Mūsu darbi - jūsu vēlmju piepildījums!


Jā, tieši tā - mēs varam īstenot ikvienu jūsu vēlmi! Dažādas rotaslietas, dažādi un neparasti materiāli - iespējas ir gandrīz neierobežotas - karbons, platīns, onikss, briljanti, dzintars...


Ārēji un iekšējie gravējumi, neparastas formas gredzeni un idejas, kas noskatītas Pinterest, bet nav pieejamas veikalu plauktos - mēs tās varam īstenot dzīvē!


💎 Tikai kvalitatīvi materiāli - mēs savu balsi atdodam par briljantiem un zeltu!

Zelts, tāpat kā briljanti, ir mūsu iemīļotākie materiāli - ne tikai to vizuālo, bet galvenokārt kvalitātes īpašību dēļ.


Lai garantētu mūža izturību, mums jābūt pārliecinātiem, ka dārgakmeņi nezaudēs mirdzumu, neplaisās un to stiprinājumi būs pietiekoši izturīgi.


💎 Rotaslietas tieši jūsu budžetam


Nereti, gribot ietaupīt, pāri izvēlas lētas, nekvalitatīvas rotas - ir sāpīgi, ja vēlāk nākas maksāt otrreiz, lai tās pārtaisītu.

Nebaidieties nākt pie juveliera ar savu budžetu - mūsu mērķis nav pierunāt jūs iegādāties rotas tieši pie mums. Mēs ieteiksim risinājumu, kas atbildīs jūsu budžetam, un ticam, ka jūs noteikti piepildīsiet arī sapni par savu ideālo rotaslietu bez kompromisiem!




Vai jums ir vēl kādi jautājumi?

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju un nāc ciemos uz sarunu mūsu darbnīcā!






bottom of page