top of page

Kā būtu, ja es veidotu jūsu laulību gredzenus?


Juvelieris Arvis Kotins

Individuāla pieeja, unikāls dizains, tikai labākie materiāli, jūsu materiālu izmantošana un mūža garantija kopā ar manis dotu godavārdu, ka jūsu laulības gredzeni būs paši labākie!


Izlasi un uzzini, kāpēc ir vērts veltīt laiku un atnākt uz tikšanos ar mani, lai iegūtu jūsu sapņu gredzenus - varbūt šis var kļūt par daļu no jūsu kāzu gatavošanās stāsta, ko paveiksiet kopā?


Individuāla pieeja


Jā, tieši tā - ar ikvienu savu klientu es tiekos pats - turklāt to ērti var izdarīt gan klātienē, manā darbnīcā, gan sazvanoties vai izmantojot video zvana priekšrocības. Ir svarīgi izrunāt detaļas, noņemt precīzus jūsu pirkstu mērus, saprast jūsu vēlmes un iespējas. Es vienmēr aicinu - nebaidieties nākt uz tikšanos! Tas ir pilnīgi par brīvu un neuzliek jums pienākumu pasūtīt gredzenus tieši pie manis! Tikšanās - tā ir saruna brīvā gaisotnē, iespēja aplūkot gredzenu paraugus un uzdot jums interesējošos jautājumus.



Gredzeni, kas veidoti tieši jums


Ikviens manis veidoto gredzenus pāris ir unikāls - un ne tikai tāpēc, ka, tos veidojot, patiešām daudz tiek paveikts ar rokām, nopulējot un noslīpējot ikvienu smalkāko detaļu, bet arī tāpēc, ka mēs patiešām varam īstenot visas jūsu vēlmes - sākot no gredzenu dizaina, to platuma, izmantotajiem materiāliem, līdz personīgiem gravējumiem (kas, piemēram, attēlo jūsu rokrakstu) un citām smalkām niansēm. Vēlaties paslēpt gredzenā simbolus, noslēpumus, solījumus? Protams! Iespējams ir praktiski viss!


Mūža garantija un meistara dots goda vārds


Jā, ikvienai manis gatavotai rotaslietai ir mūža garantija, un tie nav tikai skaisti reklāmas vārdi - es patiešām esmu pārliecināts, ka kvalitatīvas rotas izturēs ikdienas pārbaudījumus kopā ar jums mūža garumā un jūs varēsiet šīs rotas nodot mantojumā saviem bērniem un mazbērniem. Aicinu vismaz reizi gadā atnest rotas uz apkopi, kā arī, ja radīsies tāda nepieciešamība, es vienmēr esmu gatavs uzņemties atbildību par savu darbu un veikt nepieciešamos labojumus.




Jūsu materiāli


Esmu pāŗsteigts, cik bieži pāri kautrējas izmantot savas zeltlietas, lai pārvērstu tās jaunās rotās - izmantojiet šo iespēju! Saplīsušas ķēdītes, vientuļi auskari, novecojušas rotas... Iespējams, pat laulības gredzeni, kas morāli novecojuši vai arī vairs neatbilst jūsu vēlmēm - dodiet tiem iespēju pārdzimt! Tiem būs ne tikai sentimentāla vērtība, bet tas arī ievērojami samazinās rotaslietu izmaksas.


Nāciet uz tikšanos, stāstiet par savām vēlmēm, izsapņojiet SAVUS gredzenus, un kopā mēs nonāksim pie brīnišķīga rezultāta, kas priecēs jūs visu mūžu!






bottom of page