top of page

Kā izvēlēties laulības gredzenus?

Tikšanās laikā vienmēr priecājos, ja pāri iesaistās sarunā un uzdod jautājumus - tas nozīmē, ka viņi ir gatavi piedalīties gredzenu tapšanas procesā ar savām rūpēm, jautājumiem, idejām!


Esmu sagatavojis atbildes uz 6 bieži uzdotiem jautājumiem - ceru, ka tas palīdzēs arī jums uzsākt sarunu vienam ar otru, domājot par savu gredzenu izvēli, un pamudinās atnākt uz tikšanos arī ar mani!


Foto: Krista Miltiņa

1. Kāds būs gredzenu stils?


Laulību gredzeniem jāatspoguļo jūsu personīgais stils un vēlmes. Mūsdienās ir novecojis uzskats, ka laulības gredzeniem jābūt tikai gludiem zelta rinķīšiem - ir plašas dizaina iespējas, no kurām izvēlēties, tostarp klasiskais, vintage, modernais un daudzi citi unikāli dizaini. Padomājiet, kādu stilu parasti izvēlaties ikdienā un kas vislabāk izskatīsies kopā ar saderināšanās gredzenu.


2. No kāda materiāla gredzeni būs izgatavoti?


Laulību gredzenus ir iespējams izveidot no dažādiem materiāliem, tostarp zelta, platīna, sudraba un citiem metāliem. Jūsu izvēlētais materiāls ietekmēs ne tikai gredzenu cenu, bet arī to izturību un izskatu.


Izvēloties materiālu, ņemiet vērā savu dzīvesveidu un ikdienas aktivitātes, jo daži metāli ir izturīgāki pret skrāpējumiem nekā citi - šis ir ļoti svarīgs aspekts, kas noteikti jāņem vērā!


3. Vai gredzens būs ērts, valkājot to diendienā?


Laulības gredzens ar briljantu joslu

Jūs nēsāsiet savu laulības gredzenus katru dienu, tāpēc ir svarīgi izvēlēties gredzenu, kas ir

ērts un netraucē, atrodoties pirkstā. Veicot izvēli, ņemiet vērā gredzena platumu un gredzena formu, kā arī apsveriet comfort fit gredzena iekšpusē - tas ir īpašs izliekums gredzena iekšpusē, kas padara gredzena nēsāšanu ērtāku, turklāt nodrošina arī papildus biezumu, tātad - izturību.


Starp citu, nav jābaidās no dārgakmeņiem gredzenā - daudzas līgavas vēlas dārgakmeņus, bet raizējas, ka tie traucēs. Nebūt! Es izmantoju "gudros" dārgakmeņu stiprinājumus, kas ne tikai nodrošina, ka akmeņi neķersies un netraucēs, bet arī garantē to, ka tie neizturēs.


4. Kāds ir jūsu budžets?


Laulību gredzenu cenas var svārstīties no dažiem simtiem līdz tūkstošiem eiro. Izvēloties gredzenu, apsveriet savu budžetu un noteikti neaizmirstiet par papildu izmaksām par gravējumu vai dārgakmeņu iestrādi.


Saviem klientiem vienmēr atgādinu divas lietas. Pirmkārt - gredzeni ir gandrīz vienīgais, kas jums paliks pēc kāzām, tāpēc iesaku izvēlēties patiešām labus gredzenus, kas kalpos ne tikai jums, bet, iespējams, arī jūsu bērniem un mazbērniem.


Otrkārt - lai arī kāds būtu jūsu budžets, nebaidieties nākt uz tikšanos un vienmēr apdomājiet, vai jums ir iespēja izmantot savu zeltu? Vientuļi auskari, saplīsušas ķēdītes utt - tas ir vērtīgs materiāls, kuru noteikti varam izmantot, izgatavojot jūsu gredzenus!



5. Vai vēlaties saskaņotu gredzenu ar otru pusīti?


Daži pāri izvēlas iegādāties vienādus laulības gredzenus, bet citi dod priekšroku gredzeniem, kas papildina viens otru, bet nav identiski. Aprunājieties ar otru pusīti, lai nonāktu pie kopīga lēmuma.


Par to, kāpēc es esmu pārliecināts, ka gredzeniem nav jābūt vienādiem, lasiet šeit! 


6. Cik ilgmūžīgi būs jūsu gredzeni?


Es ticu, ka laulības gredzeniem ir jākalpo vismaz mūža garumā - un ir tik skaisti, ja tie "dzīvos" arī pēc jums, stāstot jūsu stāstu jūsu bērniem un mazbērniem!

Visiem manis gatavotajiem gredzeniem ir ne tikai mūža garantija, bet arī mans godavārds, ka es uzņemšos atbildību par savu darbu, aicinot uz ikgadējām gredzena apkopēm un rūpējoties par to, lai tie mirdz jūsu pirkstā tikpat skaisti kā kāzu dienā!


Kāzu sezona tuvojas straujiem soļiem, tāpēc jau laikus rezervējiet savu tikšanās laiku ar lai pārrunātu vēlmes, iespējas un labākos risinājumus ceļā uz jūsu sapņu gredzeniem!





bottom of page