top of page

Kāpēc jums ir nepieciešams gravējums laulību gredzenos?

Kāpēc izvēlēties veikt gravējumu gredzenos, ja tas ikdienā nebūs redzams?


Mēs esam pārliecināti, ka laulību gredzeni ir daudz vairāk nekā tikai rotaslietas, tie ir arī simbols, solījums un vērtība - tieši tāpēc gravējums kļūs par vēl vienu īpašu niansi jūsu īpašajās rotās!


Personalizēšana


Gravējums ļauj personalizēt jūsu laulības gredzenus un padarīt tos unikālus. Varat iegravēt ne tikai savus vārdus, uzvārdu vai kāzu dienas datumu, bet arī ierakstīt īpašu ziņojumu, jums tuvas dziesmas vai dzejas rindas. Tas piešķirs gredzeniem sentimentālu un intīmu vērtību, turklāt pat klasiski laulības gredzeni iegūs īpašu odziņu, kāda būs tikai jums!


Apņemšanās simbols


Laulības gredzens ir jūsu apņemšanās un mīlestības simbols. Nozīmīgu vārdu vai simbolu iegravēšana tikai paspilgtinās gredzenu simbolisko vērtību un kalpos kā pastāvīgs atgādinājums par solījumiem, ko jūs viens otram devāt kāzu dienā.

Slepens ziņojums


Gravējums dod iespēju iekļaut slepenu ziņojumu, kas zināms tikai jums un jūsu otrajai pusītei Tas varētu būt kopīgs joks, kopīga atmiņa vai frāze, kurai ir īpaša nozīme jūsu attiecībās. Tas būs kā neliels noslēpums, kas zināms tikai jums abiem!


Atmiņas


Klasisks gravējums ir pāra vārdi un kāzu datums - lai arī mēs esam pārliecināti, ka jūs paši noteikti atcerēsieties šo īpašo datumu, tomēr, ja plānojat nodot savus laulību gredzenus mantojumā bērniem vai mazbērniem (un ar mūsu gatavotajiem gredzeniem to noteikti varēsiet izdarīt - tiem ir mūža garantija!), mantiniekiem būs interesanti saņemt gredzenus, kas vēsta par dzimtas vēsturi!

Jūsu laulības gredzens, visticamāk, tiks nēsāts visu mūžu. Gravēšana piešķir gredzenam personalizāciju, padarot to par ilgstošu piemiņu, ko var nodot no paaudzes paaudzē. Tas kļūst par lolotu mantojumu, kas nes stāstu par jūsu mīlestību un apņemšanos.


Izvēlieties klasisko vai lāzergravējumu un padariet savus gredzenus īpašus!


Ko gravēt gredzenos? Mums ir idejas!


Piesakieties uz konsultāciju un uzziniet, kā pasūtīt laulības gredzenus ar īpašu gravējumu!



bottom of page