top of page

Laulību gredzeni ar briljantiem? Jā! Mani kā juveliera ieteikumi, izvēloties gredzenus ar dārgakmeņiem

Kāpēc izvēlēties laulību gredzenus ar briljantiem?


Daudzi pāri, lai arī vēlas laulību gredzenus rotāt ar briljantiem, baidās - no tā, ka dārgakmeņi izkritīs, ķersies matos vai apģērbā, vai, gluži vienkārši, to dizains laika gaitā novecos.


Tomēr es esmu pārliecināts, ka briljanti laulību gredzenos ir lieliska izvēle, ja tiek ņemti vērā daži svarīgi ieteikumi!


Kāpēc gredzenus ir vērts papildināt ar briljantiem un kā to izdarīt pareizi? Lasi un uzzini!


Laulību gredzens ar briljantu joslu. Klientu foto

Briljanti ir mūžīgi!


Briljanti vienmēr būs modē - tā ir klasiska izvēle, ar kuru, pirmkārt, ir neiespējami kļūdīties, otrkārt - laulības gredzeni, kas rotāti ar briljantiem, vienmēr izskatīsies eleganti un šāds izskats nenovecos un būs aktuāls arī pēc daudziem gadiem. 


Briljantus pazīstam kā mīlestības simbolu - tie ne tikai saistās ar mīlestības solījumu, dāvinot saderināšanās gredzenu ar briljantiem, bet, pateicoties to izturībai un, protams, skaistumam, tie ir lieliski piemēroti arī laulības gredzeniem - rotām, kas būs ar jums kopā mūža garumā!


 #2

Briljanti ir izturīgi


Mēs zinām, ka briljanti Mosa skalā ir viscietākais dārgakmens, kas tos padara piemērotus ikdienas nēsāšanai. Ja nevēlaties, lai dārgakmeņi jūsu rotās skrāpējas, lūzt vai sabirzt, izvēlieties briljantus! Turklāt es parūpēšos arī par to, lai tie būtu iestrādāti gredzenos tā, lai neķertos, netraucētu un neizkristu. Vai zinājāt, ka briljantus iespējams arī nopulēt tā, lai tie pēc laika atkal mirdzētu gluži kā jauni?



Dažādas dizaina iespējas


Izvēloties briljantus, jūs varat izvēlēties arī to formu, krāsu un izmēru, kā arī papildināt gredzenu ar personalizētu gravējumu, un gredzens būs unikāls, radīts un piemērots tieši jums! 


 #4

Lielisks ieguldījums un papildus vērtība


Labas kvalitātes dārgakmeņi ir vērtīgi - tieši tāpat kā zelts. Izvēlieties papildināt savas rotas ar briljantiem un piešķiriet tām papildus vērtību!

Dārgakmeņi un dārgmetāls nezaudēs savu vērtību, gluži pretēji - tā tikai pieaugs, tāpēc ir jo īpaši būtiski izvēlēties tādas rotas, kurās izmantotie materiāli spēs izturēt laika pārbaudi. 



Ja esat izdarījuši izvēli par labu dārgakmeņiem savās rotās, ir īpaši svarīgi pārliecināties, ka tie būs izvēlēti pareizi un netraucēs ikdienas nēsāšanā - vai akmens ir droši iestiprināts un būs pasargāts no iespējamiem triecieniem ikdienā? Ir iespējami dažādi stiprinājumu veidi - tie atšķirsies ne vien vizuāli, bet arī funkcionāli.


Piesakieties bezmaksas konsultācijai un pārrunājiet šīs detaļas kopā ar mani!

Es ar lielu rūpību izvēlos ikvienu dārgakmeni un raugos, lai tas nevainojami saskanētu ar izmantoto dārgmetālu un gredzena modeli, nodrošinot drošu to savienību.








Comments


bottom of page