top of page

Laulību gredzens ir lielās precību dienas sajūtu projekcija

"Arvja darbus pamanījām sociālajos medijos – uzrunāja kvalitatīvi veidotie izstrādājumi, vizuālais formāts, kā tie tiek pasniegti, un neskaitāmi labās atsauksmes.


Ievas un Eināra kāzu dienas foto

Gredzenus izvēlējāmies izgatavot pēc individuāla pasūtījuma, galvenokārt, lai nodrošinātu kvalitāti un ilgmūžību. Laulības gredzens tomēr ir vairāk kā stīpiņa ap pirkstu – laulības gredzens ir tās LIELĀS precību dienas sajūtu projekcija materiālā formātā.


Pamata dizains, kas mums iepatikās no pirmā acu skata, Arvim jau bija portfolio, pie tā arī beigās palikām, vien pielāgojām izmērus un platumus pēc savām iegribām.


Pats process noritēja raiti, bet ne sasteigti! Raiti – sākot ar vēlmju izrunāšanu, mēru noņemšanu un pirmās gredzena sagataves mērīšanu. Arvis nebaidās pārliecinoši paust savu profesionālo viedokli un argumentēt ar mums par to, kas būs tas gredzena formāts un kvalitatīvie materiāli, kas kalpos arī pēc 100 gadiem, lai mēs nebūtu pieļāvuši kādu sasteigtu izvēli, pakļaujoties vienkārši “trendīgām” idejām.


Līdz ar to Arvis neļāva mums “sastrēbt karstu” gan pie gredzena izvēles, līdz pat tādām niansēm kā platums pie attiecīgā dizaina, lai tas tiešām izskatītos forši un būtu jēgpilni, gan tad, kad pie pirmā mērījuma vēl absolūti neiemīlējāmies rezultātā – spējot vēl meklēt un atrast īsto “ne par daudz – ne par maz spīduma pakāpi”, kas patika tieši mūsu gaumei.


Ievas un Eināra kāzu dienas foto

Rezultātā patīk, ka gredzeni ir unikāla “one of a kind” dizaina un ļoti kvalitatīvi – profesionāli nostrādāts darbs, kā arī fakts, ka meistars īpaši Tev pats ar savu roku ir dzinis tai gredzenā katru gropīti, kurai otras identiskas nebūs nevienā citā gredzenā. Zeltnesis un gredzens šobrīd sadzīvo harmonijā.


Izvēlēties sadarbību ar juvelieri tā vietā, lai nopirktu jau gatavu produktu, ir līdzīgi, kā izvēlēties tetovēšanas meistaru. Tu uztici svešiniekam kaut ko, kas tev ir ar lielu nozīmi un paliks uz visu mūžu. Fantastiski, ja izdodas atrast tik profesionālus meistarus, kas pēc savas pieredzes neļaus tev uztaisīt nekvalitatīvu muļķību, izpildīs tavas vēlmes labākā iespējamā formātā, nebaidoties nokoriģēt arī pēc sava mākslinieciskā un profesionālā redzējuma, un ka darbs netiek pabeigts līdz kamēr klients uzskata, ka rezultāts ir sasniegts – tā ir pareizā nostāja!"


Ieva&Einārs

Foto: Jurģis Rikveilis


Ievas un Eināra kāzu dienas foto


bottom of page