top of page

Mūža garantija - ko tas nozīmē?

Ikvienai rotaslietai, ko esmu gatavojis es un mana juvelieru komanda, mēs dodam mūža

Foto: Inga Bērziņa

garantiju - tas ir mūsu solījums, ka rota kalpos jums vismaz mūža garumā, un arī tad, ja ar to kas atgadīsies, es palīdzēšu rotai atgūt savu sākotnējo izskatu.


Es ticu, ka laulības gredzens ir rotaslieta, kam ir jākalpo jums tikpat ilgi, cik jūsu laulībai - un, būdams neliels romantiķis, es esmu pārliecināts, ka savas mīlestības simbolus jūs nēsāsiet mūža garumā un pēc tam nodosiet mantojumā saviem bērniem vai mazbērniem.


Kas ir mūža garantija?

Ikvienam mūsu veidotajam juvelierizstrādājumam mēs nodrošinām mūža garantiju, kas apliecina mūsu juvelieru meistaru un izvēlēto materiālu kvalitāti.


💎Meistarība: mūsu juvelieru sniegtā garantija apliecina, ka ikviena rota būs veidota tā, lai izturētu visus tai uzliktos pārbaudījumus jūsu dzīves garumā, turklāt garantija ir ne tikai tehnisks termins, bet daudz kas vairāk - tas ir meistara dots godavārds, atbildība par paveikto darbu! Es personīgi apliecinu, ka uzņemsimies atbildību par mūsu veidotajām rotaslietām!


💎Materiāli: mēs apliecinām, ka izvēlamies strādāt tikai ar labākās kvalitātes materiāliem, dārgmetāliem un dārgakmeņiem no uzticamiem piegādātājiem, solot, ka tie būs autentiski un izturīgi.


💎Remonts un izmēru maiņa: ja rotaslietai nepieciešams veikt remontu, mēs zināsim, kā palīdzēt - es un mani meistari teicami pārzina gredzenu anatomiju un varēsim novērtēt bojājumus. Nereti saņemu jautājumus - vai mēs varam palīdzēt arī rotām, kas ir iegādātas citur? Jā, mēs vienmēr centīsimies palīdzēt, tomēr atgādinu - ir ļoti svarīgi izvēlēties rotas, kuru vienīgie trūkumi būs laika gaitā iegūtie skrāpējumi, lai jums nebūtu jāuztraucas par pārlūzušiem, formu zaudējušiem gredzeniem vai izkritušiem dārgakmeņiem!


💎Tīrīšana un apkope: ikvienam mūsu klientam es dāvinu pirmo bezmaksas gredzenu apkopi gada laikā, un arī pēc tam gaidīšu jūs uz regulārām apkopēm, lai nopulētu un nospodrinātu rotaslietas, atgriežot dārgmetālam un dārgakmeņiem to sākotnējo spožumu!

Kāpēc mums ir tik svarīga mūža garantija?


Mēs ticam, ka rotaslietas, kas ir jums svarīgas, ir jāveido tā, lai tās izturētu visus tām uzliktos pārbaudījumus kopā ar jums.


Laulību vai saderināšanās gredzens ir daudz vairāk nekā tikai rotaslieta - tas ir solījums, jūtu apliecinājums, simbols, un šādas rotas ir pelnījušas tikt saglabātas, nododot nākamajām paaudzēm un turpinot stāstīt jūsu stāstu.


Es zinu, ka mūsu rotas to spēs, un es esmu pārliecināts, ka jūs to sajutīsiet, uzvelkot manis gatavotos gredzenus pirkstā!


Piesakies uz bezmaksas konsultāciju manā darbnīcā, lai pasūtītu savus laulību gredzenus vai arī atnāktu uz sarunu un uzdotu visus sev interesējošos jautājumus!




bottom of page