top of page

Cik plats, cik biezs, cik liels? Viss, kas jums jāzina par gredzenu izmēriem!


Foto: Inga Bērziņa

Gredzena izmērs - vai jūs zināt savējo?


Vai jūs zināt sava gredzena izmēru? Un vai esat pārliecināts, ka tas ir ĪSTAIS?

Pie mums itin bieži atnāk klienti, kuri ir droši, ka zin sava gredzena izmēru - tomēr nereti tas griežas ap pirkstu vai mazliet šļūk nost… Reizēm ķeras aiz priekšmetiem, bet vasarā, piepampstot rokām, spiež.

Mēs esam pārliecināti - precīza gredzena izmēra noteikšana ir īsta māksla!


Vai zinājāt, ka gredzenu iespējams izgatavot ne tikai ierastajos 16,17 utt izmēros, bet, arī, piemēram, 16,5 un pat 16,75 izmērā?

Izmantojot mērgredzenus, mēs precīzi noteiksim jūsu pirksta izmēru - un arī tad, ja mūsu gatavotais gredzens, to pielaikojot, šķitīs par šauru vai platu, mēs to pielāgosim tā, lai tas derētu nevainojami!


Gredzenu izmēru īpatnības atkarībā no sezonas - ziemā liels, vasarā par mazu?


Vai zinājāt, ka arī gadalaiki ietekmē gredzena izmērus? Nereti sievietes saka, ka, piemēram, pēc bērniņa gaidībām gredzens kļuvis par šauru, bet tieši tāpat var notikt arī vasarā, kad rokas mazliet pietūkst, bet savukārt ziemā, kad gaisa temperatūras ir zemākas, gredzeni var šķist vaļīgāki - mēs to ņemsim vērā, nosakot jūsu perfekto gredzena izmēru.


Starp citu - ja dzīves laikā jūtat, ka mūsu gatavotais gredzens kļuvis par mazu vai, tieši otrādi, lielu, mēs veiksim izmēra korekcijas!


Comfort fit - lai gredzens pirkstā nebūtu jūtams!


Ko nozīmē Comfort Fit dizains un kādas ir tā priekšrocības, kas ir īpaši būtiskas vīriešu gredzeniem?

Comfort fit - tas ir īpašs noapaļojums gredzena iekšpusē, kas piešķirt gan papildus masu, gan veido spilventiņam līdzīgu oderējumu - gredzenu ir vieglāk pārvilkt pāri pirksta kauliņam un tas ērti guļ uz pirksta, nespiežot un padarot valkāšanu īpaši komfortablu.


Comfort fit ne tikai piešķir gredzenam papildus izturību, bet arī padara to ļoti ērtu - šo īpašību vienmēr novērtē stiprā dzimuma pārstāvji, kas baidās no gredzena nēsāšanas ikdienā, jo “tas traucēs”!



Gredzena platums - jo platāks, jo smagāks!


Kā izvēlēties gredzenu platumu? Noteikti jāņem vērā ne tikai jūsu gaume (vai jums patik vizuāli plata vai šaura gredzena stīpiņa? Kas piestāvēs jūsu roku formai?), bet arī praktiskais viedoklis jeb izturība!

Arī tad, ja izvēlēsieties pavisam šauru gredzena stīpiņu, ir kāds ļoti būtisks parametrs, kuru noteikti nedrīkst samazināt - tas ir gredzena biezums! Arī šauram gredzenam ir jābūt pietiekoši biezam, jeb, citiem vārdiem sakot, tam ir jābūt pietiekošai masai, lai tas nezaudētu savu izturību un ilgmūžību - šo faktoru, diemžēl, nereti neņem vērā juvelierizstrādājumu ražotāji, tāpēc veikalos nereti sastopami ļoti plāni gredzeni ar mazu svaru.



Starp citu, mēs nereti redzam, ka mūsu klientes sievietes baidās izvēlēties vizuāli platākus gredzenus, baidoties, ka tie būs smagnēji gan burtiskā, gan pārnestā nozīmē - atnāciet uz tikšanos, pielaikojiet uz vietas esošos paraugus, un pārliecinieties, ka ikviens gredzens - gan plats, gan pavisam smalks, ja to pareizi piemeklē tieši jūsu rokai, izskatīsies un kalpos jums nevainojami vismaz jūsu mūža garumā!












Comments


bottom of page