top of page

7 izaicinājumi, izvēloties laulību gredzenus


Laulību gredzenu izvēle var kļūt par vienu no jūsu jaunās ģimenes pirmajiem īpašajiem uzdevumiem, ko paveicat kopā - skaists piedzīvojums, izvēloties gredzenu modeli, kopā dodoties pie juveliera vai uz veikalu, pārdomas, izvēloties gravējumu, pirmā pielaikošana...


Tomēr bieži vien pāri, izvēloties savus īpašos gredzenus, saskaras ar daudziem izaicinājumiem, un patīkamais notikums kļūst par apgrūtinājumu.


Lai tā nenotiktu, esam apkopojuši 7 biežāk sastopamos izaicinājumus un mūsu ieteikumus, kā tos atrisināt!


Gredzenu stils un dizains

Kāda stila un dizaina gredzenus izvēlēties? Izvēle var kļūt par gana sarežģītu uzdevumu, jo šobrīd piedāvāto gredzenu modeļu klāsts ir ļoti plašs - sākot no klasiskiem riņķīšiem (un arī šeit jādomā par to formu, biezumu un citām detaļām), līdz unikāliem, jūsu izdomātiem dizainiem.


Ja šaubāties, mēs vienmēr iesakām izvēlēties klasiku - laika gaitā, piemēram, kāzu jubilejās, gredzenus var papildināt ar dārgakmeņiem vai īpašu gravējumu.


Lieliska iespēja, kā piešķirt gredzeniem individualitāti, ir izmantot dažādas ārējās tekstūras, dabas motīvus vai ievīt gredzenos jūsu īpašo ģimenes stāstu, padarot tos par jūsu jaunās ģimenes simboliem. Savukārt, ja vēlaties, lai personalizācija būtu redzama vien jums - izvēlieties iekšējo gravējumu!


Gredzenu materiāls


Laulību gredzenus iespējams izgatavot no dažādiem materiāliem - zelta, platīna un pat no pallādija, titāna un volframa. Katram materiālam ir savas unikālās īpašības, priekšrocības un trūkumi, kas var sarežģīt izvēles veikšanu.


Mēs visbiežāk strādājam tieši ar 585 proves zeltu, kas lieliski atbilst visām kvalitātes prasībām. Mēdzam izmantot arī 850 proves zeltu, tomēr ikdienas nēsāšanai to iesakām retāk.


Ar sudrabu strādājam ļoti reti, pamatojot mūsu izvēli pavisam vienkārši - gandrīz vienmēr sudraba gredzenu vērtību veido tikai ieguldītais darbs, nevis materiāls. Ja izvēlaties sudrabu tā krāsas dēļ, mēs iesakām izmantot balto zeltu - jūs iegūsiet kāroto izskatu, materiāla kvalitāti un rotas vērtību!



Gredzenu izmērs


Pērkot laulības gredzenus, ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo gredzena izmēru. Īpaši tas attiecas uz pirkumiem internetā, kur pirms gredzena iegādes nav iespējas pielaikot gredzenu.


Vai zinājāt, ka vasarā jūsu pirksta izmērs būs mazliet lielāks, bet ziemā - mazāks, jo rokas karstumā mēdz piepamt?


Pasūtot gredzenus pie juveliera, izmantojiet iespēju uzzināt precīzu jūsu pirksta izmēru un iegūt gredzenu, kas derēs tieši jums - pretēji veikalos pieejamajiem gredzeniem, kas pieejami līdz pusizmēram, mēs varam izgatavot gredzenu arī, piemēram, ar izmēru 15.75, kas derēs nevainojami tieši jūsu pirkstam.


Atbilstoši piemeklēts gredzena izmērs padarīs tā valkāšanu ērtu - gredzens pirkstā praktiski nebūs jūtams, un - kas nav mazsvarīgi! - arī drošu, garantējot, ka tas nenoslīdēs no pirksta.


Gredzenu izmaksas


Laulību gredzenu cenu veido izmantotais materiāls un darba cena. Kā izvēlēties gredzenus, kuru cena būs samērīga, bet kvalitāte - atbilstoša? Mēs esam pārliecināti - labs laulību gredzens sver vismaz 3 gramus, pretējā gadījumā tas būs plāns kā folija un ļoti ātri deformēsies, pat veicot vienkāršus ikdienas darbus.


Mēs ticam, ka ir vērts atvēlēt jūsu kāzu budžetā pienācīgu naudas summu, lai izgatavotu gredzenus, kas kalpos jums mūža garumā - jo visām mūsu izgatavotajām rotaslietām mēs dodam mūža garantiju, kas nozīmē, ka tās ne vien kalpos jums 100 un vairāk gadus, bet, ja ar tām kas atgadīsies, mēs palīdzēsim!


Aicinām nākt uz tikšanos ar juvelieri un pārrunāt jūsu iespējas tieši jūsu budžeta ietvaros - mums būs, ko piedāvāt!


Saskaņoti laulības gredzeni


Līdzsvara atrašana starp gredzenu saskaņošanu, ņemot vērā pāra un individuālās vēlmes, var būt izaicinājums. Kā rīkoties, ja līgavas un līgavaiņa gaume nesakrīt?


Tā patiešām nav problēma - mēs esam gatavi pārrakstīt vecos noteikumus un apgalvojam, ka gredzeniem NAV jābūt vienādiem! Izvēlieties kādu saskaņotu detaļu - gredzenu formu, gravējumu vai zelta toni, bet pārējās detaļas izvēlieties tieši tādas, kādas patīk jums.

Personalizācija

Gredzenu personalizācija ir lielisks veids, kā gredzeniem piešķirt individualitāti un parādīt jūsu personību - tas var būt īpašs gravējums (ārā vai iekšā) vai unikāls dizains.


Izgatavojot gredzenus pie juveliera, jūs varat ne tikai būt pārliecināti, ka gredzenos tiks īstenotas jūsu vēlmes, bet arī, ka gredzeni tiešām būs unikāli, gatavoti tieši jums - tie būs meistara roku darbs, ikvienā solī ieliekot prasmi, rūpību un domas par jums.


Izgatavošanas termiņš


Atkarībā no jūsu izvēlētā gredzenu stila un izgatavošanas sarežģītības, pasūtot gredzenus pie juveliera, jārēķinās ar aptuveni 6 nedēļām, līdz tie tiks izgatavoti - tas var būt izaicinājums pāriem, kuriem ir saspringts kāzu laika grafiks, tāpēc aicinām pie juveliera nākt vismaz pāris mēnešus pirms svarīgā notikuma. Tomēr, ja esat izvēlējušies klasisku gredzenu dizainu, tos iespējams izgatavot pat 24 h laikā - tiesa gan, mēs lūdzam būt saprotošiem un šādu iespēju izmantot tikai ārkārtas situācijās.


Vai jums ir palikuši vēl jautājumi vai šaubas?


Piesakieties uz bezmaksas tikšanos klātienē vai attālināti, satiecieties ar juvelieri un iegūstiet savus sapņu gredzenus!




bottom of page