top of page

Eternity jeb mūžības gredzens - rotaslieta kā solījums!

Eternity jeb Mūžības gredzeni -  mūžīgas mīlestības solījums!


Saderināšanās un laulību gredzena komplekts

Gredzens, kas ir tikpat mirdzošs un izturīgs kā saites, ko tas simbolizē - mūžības jeb eternity gredzens. Šie gredzeni, kurus veido nelieli dārgakmeņi visapkārt gredzena stīpiņai, ietver mūžīgo solījumu, ko tas simbolizē. 


Manuprāt, šis ir lielisks gredzena modelis gan saderināšanās, gan laulību gredzenam!



Mūžības gredzens simbolizē nepārtrauktību, vienotību, mūžību - gluži tāpat kā mirdzošie dārgakmeņi, kas vijās visapkārt gredzena stīpiņai. Starp citu - ja izvēlaties šādu gredzena modeli, iesaku izvēlēties to rotāt tieši ar briljantiem to izturības un ilgmūžības dēļ. Vairāk par to lasiet šeit. 


Viena no labākajām mūžības gredzenu iezīmēm ir to daudzpusība. Lai gan šie izsmalcinātie gredzeni bieži tiek saistīti ar kāzām un saderināšanos, tie pārsniedz tradicionālās robežas, padarot tos ideāli piemērotus jebkuram gadījumam. 


Neatkarīgi no tā, vai svinat kāzu gadadienu vai vienkārši vēlaties apsveikt mīļoto sievieti svētkos, mūžības gredzens ir lieliska izvēle - turklāt tā forma  ļaus tam pielāgot dažādus saderināšanās un laulības gredzenus, ja izvēlēsieties abus nēsāt uz viena pirksta! 



Starp citu, iespējams izvietot akmentiņus nevis visapkārt, bet, piemēram, arī tikai uz pusgredzena - jāpatur gan prātā, ka gredzens uz pirksta mēdz grozīties, un akmentiņi reizēm paslēpsies skatienam.


Spēlējieties ar krāsām, izvēloties to papildināt ar krāsainiem dārgakmeņiem, piemēram, melnajiem vai dzeltenajiem briljantiem, vai arī piesātinātajiem zilajiem safīriem. 


Eternity gredzens ar briljantiem
Ametists, briljanti, safīrs sieviešu gredzenā

Mūžības gredzeni ir vairāk nekā tikai rotaslieta - tas ir ilgstošas mīlestības, mūžīgas skaistuma un apņemšanās simboli. 


Saderināšanās, laulību gredzens vai vienkārši skaista rota, ar ko apliecināt savas jūtas dzimšanas dienā vai, piemēram, kāzu gadadienā - eternity gredzens būs nevainojama izvēle!


Iedvesmojies no manis radītajiem gredzeniem, vai arī izsapņo savu īpašo gredzenu!



Vēlies arī sev rotaslietu, kas simbolizēs mūžīgu mīlestību?

Raksti man un nāc uz tikšanos!





bottom of page