top of page

Gredzens visam mūžam - no veikala plaukta vai juveliera gatavots?

Izvēloties laulību gredzenus, nereti cilvēki šaubās starp juveliera gatavotiem un veikala piedāvājumu.

Kā juvelieris ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi, es esmu novērojis trīs galvenos iemeslus, kāpēc cilvēki dod priekšroku veikalu piedāvājumam. 


💎 Cena


Viens no galvenajiem iemesliem ir cena. Cilvēki bieži vien uzskata, ka juvelieri piedāvā dārgākus pakalpojumus un produktus nekā gatavo izstrādājumu veikali, un izvēlas lētāku variantu, domājot, ka ietaupīs naudu. 

Vai tā patiešām ir?


Pērkot gredzenus, ir vērts apskatīties, kāds ir to svars, un parēķināt, cik jūs samaksāsiet par zelta gramu. Turklāt ir vērts zināt, ka, izvēloties juveliera veidotus gredzenus, jūs maksājat ne tikai par zeltu, bet arī par garantiju - maniem veidotajiem gredzeniem solu mūža garantiju un uzņemos rūpes un atbildību par savu darbu! 


💎 Pieejamība un ērtums


Otrs iemesls ir pieejamība un ērtums - un arī ātrums, kādā pie gredzena varat tikt! Lielajos gredzenu veikalos bieži vien ir plašāka izvēle, kas ir ātri pieejama. Ir ērtāk iegādāties gredzenus tur, kur ir plašs sortiments uz vietas, bez nepieciešamības gaidīt uz pasūtījuma izpildi.


Tomēr, izvēloties juveliera sniegtos pakalpojumus, ir iespējams iegūt unikālu, individuāli pielāgotu dizainu, kas būs īpašs tieši jums, un vēlos arī atspēkot mītu, ka, nākot pie juveliera, ir precīzi jāzina, ko vēlaties - pie manis iespējams apskatīties manu darbu katalogus, piemērīt paraugus un izrunāt jūsu vēlmes un iespējas, saņemot manus ieteikumus gan gredzenu dizainam, gan to ērtumam nēsāšanā. 


Klasiskiem laulību gredzeniem iesaku rēķināties ar apmēram mēnesi izgatavošanas laika, tomēr arī tad,  ja gredzenu iegāde atlikta uz pēdējo brīdi, ir vērts man uzrakstīt - vienmēr esmu pretimnākošs saviem klientiem! 



💎 Informācijas trūkums


Trešais iemesls ir informācijas trūkums. Daudziem cilvēkiem var trūkt zināšanu par juveliera piedāvātajām priekšrocībām, piemēram, individuāli pielāgotiem dizainiem, augstāku kvalitāti vai īpašiem pakalpojumiem.


Turklāt nereti cilvēki baidās vai kautrējas nākt pie juveliera, būdami pārliecināti, ka tas ir dārgi un laikietilpīgi - vēlos atspēkot šo mītu. Iesaku uz jūsu laulības gredzenu izveidi paraudzīties kā vienu no jūsu ģimenes pirmajiem kopīgajiem uzdevumiem!


Un, vai zinājāt, ka iespējams izmantot jūsu ģimenes zeltlietas, lai tās kļūtu par pamatu jūsu jaunās ģimenes gredzeniem?

Izvēloties juvelieri, jūs iegūstat personīgu pieeju, kas garantēs labāko iespējamo rezultātu!


💎💎💎


Izvēloties laulību gredzenus, ir svarīgi apsvērt visus ieguvumus, ko var sniegt juvielieris. Lai gan sākotnēji cena un ērtums var šķist izšķiroši faktori, juveliera piedāvātā kvalitāte un individuālā pieeja pārsniedz standarta veikalu iespējas.


Ja jums ir jautājumi vai vēlaties iegūt vairāk informācijas, aicinu jūs uz bezmaksas konsultāciju ar mani, manā darbnīcā Rīgā vai arī attālināti, izmantojot video zvana priekšrocības.


Kopā mēs varam atrast ideālos laulību gredzenus, kas būs īpaši un unikāli tieši jums!






Comments


bottom of page