top of page

Juveliera gatavoti un rūpnieciski ražoti gredzeni - ar ko tie atšķiras?

Itin bieži saņemu jautājumu - ar ko mani veidotie gredzeni atšķiras no tiem, ko var iegādāties juvelierizstrādājumu veikalos?

Klientu foto

Pirmais, kas man ienāk prātā, atbildot uz šo jautājumu, ir - gredzeni ir veidoti tieši jums! Un šis, iespējams, ir pats svarīgākais arguments, izvēloties jūsu gredzenus, tomēr ļaujiet man pastāstīt sīkāk!


Manuprāt, rūpnieciski ražotu no juveliera gatavota gredzenu atšķir 4 faktori - gredzena unikalitāte,

izmantoto materiālu kvalitāte, rotas ilgmūžība un roku darbs.


Ļaujiet pastāstīt sīkāk!


Gredzena unikalitāte


Ierodoties juvelierizstrādājumu veikalā, pārim tiek piedāvāti jau gatavi gredzenu dizaini un personalizēšana nereti sevī ietver tikai izmēru pielāgošanu, un arī tad ne vienmēr tas tiek paveikts precīzi (vai zinājāt, ka pie mums iespējams izgatavot gredzenu ar izmēru, piemēram, 16.55?)


Pasaulē pazīstamākie rotu ražotāji klientiem piedāvā iespēju izveidot “savu” gredzenu no viņiem pieejamajām sagatavēm - bet ko darīt, ja iecerētā ideja un vēlmju lidojums ir krietni plašāks par veikala vai zīmola piedāvājumu?


Dodoties uz juveliera darbnīcu, iespējas ir tik plašas, cik profesionāls ir meistars! Tieši te jums būs iespēja izveidot savu sapņu gredzenu, izstāstot meistaram savu vīziju un uzklausot ieteikumus!


Meistara sniegtie ieteikumi ir īpaši svarīgs faktors, darinot unikālus gredzenus, jo ne vienmēr klienta vēlmes būs ērtas un piemērotas ikdienas nēsāšanai. Es zinu, ka gredzenam ir jābūt gan ērtam valkāšanai un piemērotam tā nēsātāja dzīvesveidam, gan vizuāli estētiskam, tieši tāpēc es ikvienu savu klientu aicinu uz sarunu, lai uzzinātu - kāda ir jūsu profesija? Kāds ir jūsu stils un dzīvesveids? Visi šie faktori ir jāņem vērā, veidojot gredzenus tieši jums!



Materiāla kvalitāte


Rūpnieciskie rotaslietu ražotāji, lai spētu piedāvāt zemāku cenu, bieži vien izvēlas samazināt kādu ļoti būtisku parametru gredzenos – un tas ir zelta daudzums, tāpēc nav retums, ka veikalos var atrast gredzenus, kas ir skaisti nostrādāti, bet tiem ir kāds ļoti būtisks trūkums - proti, tiem ir nepietiekams biezums!


Kāpēc tas ir tik svarīgi? Tiklīdz jūs gredzenu uzvilksiet pirkstā un dosieties ikdienas gaitās, tas jau sāks mainīt savu formu un laika gaitā deformēsies, zaudējot sākotnējo veidolu un pēc kāda laika  pārlūstot.


Savukārt patiešām kvalitatīvi, juveliera gatavoti gredzeni, nedeformējas no ikdienas lietojuma. Turklāt pēc ilgāka perioda tos iespējams nospodrināt, lai gredzeni atkal izskatītos kā jauni. Tas pats attiecas arī uz izmantotajiem dārgakmeņiem - kvalitatīvus dārgakmeņus iespējams nospodrināt, turklāt svarīgi pievērst uzmanību arī to stiprinājumiem, kas nodrošinās, ka dārgakmens neizkritīs un neķersies matos un apģērbā.


Manām gatavotajām rotaslietām es dodu mūža garantiju - solījumu, ka rotu varēsiet nodot mantojumā nākošajām paaudzēm!


Roku darbs


Vai zinājāt, ka, lai izgatavotu laulības gredzenu manā meistardarbnīcā, tiek veikti vairāk nekā desmit dažādi darba soļi? Sākot no zelta kausēšanas, liešanas, formas veidošanas, pulēšanas, personalizēta gravējuma... Es ticu, ka mūsdienu tehnoloģijas, apvienotas ar vecmeistaru zināšanām, ir vislabākā formula patiešām skaistiem, izturīgiem un ilgmūžīgiem gredzeniem!

Turklāt jūs varat ne tikai izvēlēties precīzu gredzenu izmēru, formu, biezumu un citas detaļas, bet arī izmantot savas zeltlietas jauno gredzenu tapšanā!



Vai arī jūs sapņojat par saviem īpašajiem gredzeniem?


Speriet pirmo soli - piesakieties bezmaksas konsultācijai - nāciet ciemos vai sazināmies telefoniski/videozvana, un kopā izveidosim jūsu sapņu gredzenus! 




bottom of page