top of page

Latviskais kods - jūsu unikālie laulību gredzeni!

Padariet savus laulības gredzenus īpašus, personalizējot tos! 


Klientu foto

Arvien vairāk pāru izvēlas piešķirt saviem laulību gredzeniem īpašas detaļas - ārējos gravējumus, rotājumus ar simbolisku nozīmi, atspoguļojot savu personību, intereses, un vērtības. Nereti pāri izvēlas tieši latviskos simbolus - tie ne vien izskatās ļoti skaisti un ornamentāli, bet, ja jūs tam ticat, tad piešķir gredzeniem arī papildus nozīmi un, iespējams, pat spēku un aizsardzību.


Lūk, daži no manis veidotajiem laulību gredzeniem ar latviešu zīmēm! Iedvesmojies arī savam īpašajam gredzenu pārim un uzzini, kāpēc ir vērts rotāt savus gredzenus!



Latviešu etnogrāfiskās zīmes ir tikušas izmantotas nozīmīgās rotaslietās gadsimtiem ilgi - šie simboli ir ne vien vizuāli skaisti, bet arī sevī ietver dziļu nozīmi. Mūsu senči ticēja, ka senlatviešu zīmes ģimenei dod spēku un gudrību, aizsargā to, savukārt mūsdienās tās atspoguļo jūsu piederību jūsu saknēm un kultūrai.


Izmantojot latviešu zīmes jūsu laulību gredzenos, jūs varat izpaust savu mīlestību un solījumu viens otram unikālā veidā - katrs simbols atspoguļo savu īpašo nozīmi, ļaujot jums izveidot jūsu ģimenes un laulību gredzenu stāstu, kas būs nolasāms tikai jums - līdzīgi kā noaust īpašu jostu, tikai izdarīt to zeltā.



Jaunais pāris gredzenos parasti izvēlas Māras, Laimes un Saules zīme līgavai, Ūsiņa, Pērkona un Jumja zīme  - līgavainim. Izpētiet zīmes un to nozīmi, izvēlieties tās, kas ir tuvas un nozīmīgas jums, un izveidojiet savu unikālo rakstu!


Starp citu, lai gredzeniem piešķirtu latvisku noskaņu, tos var rotāt ne tikai ar latviešu etnogrāfiskajām zīmēm, bet arī ar dabas elementiem, dabas faktūrām vai citiem jums nozīmīgiem simboliem. Rotājumam ne vienmēr jābūt redzamam visiem - tas var būt arī īpašs iekšējais gravējums, par kuru zināsiet tikai jūs!


Savukārt mēs parūpēsimies, lai jūsu laulību gredzeni ir ne vien skaisti, bet arī izturīgi un dosim solījumu, ka tos kopā ar citām jūsu ģimenes tradīcijām varēsiet nodot mantojumā saviem bērniem!


Klientu foto

Piesakieties uz sarunu ar mani manā meistardarbnīcā - tikšanās ir pilnīgi bez maksas!







bottom of page