top of page

Mūsu 2023. gada skaistākie gredzeni - jūsu vērtējumā!

2023. ir bijis notikumiem bagāts gads - un es no sirds ceru, ka, neraugoties uz to, kas notiek pasaulē, Jūsu mājās, sirdīs un ģimenēs valda miers un mīlestība.


Atskatoties uz paveikto, mana mēraukla vienmēr ir klienti un viņu atsauksmes - un, protams, labie vārdi, ieteikumi un reizēm arī kritika!


Šeit esmu apkopojis trīs, jūsuprāt, skaistākos, interesantākos un neparastākos laulības un saderināšanās gredzenu modeļus, kurus publicējām aizvadītajā gadā - ceru, ka šie gredzeni iedvesmos jaunām, skaistām rotām arī turpmāk!


Laulību gredzeni - populārākie 2023. gada modeļi


2023. noteikti ir bijis gads, kad mani klienti ir jo īpaši iemīļojuši neparastus, varētu pat teikt - drosmīgus gredzenu modeļus.


Individuāli veidoti gredzeni ar kalna gravējumu

Gredzenu pāris ar kalnu attēlu un nelieliem briljantiem, kas šogad ieņēmis vietu Nr 1

skatītāju simpātiju balsojumā, ir ar īpašu stāstu - tajā attēlota tā nēsātājiem ļoti īpaša vieta. Lūk, ko saka līgava:

"Šis gredzenā iegravētais Matterhorn kalns ir Šveicē, uz kuru katru gadu cenšamies aizbraukt paslēpot. Gredzena dizainu domāja vīrs, es tikai uzzīmēju skici. Sākumā šis gravējums likās nereāli izpildāms, jo mums bija svarīga katra detaļa, lai attēlotu tieši šo kalnu, nevis vienkārši kaut kādu kalna siluetu."



Briljanti, starp citu, patiešām ir lieliska izvēle ne tikai līgaviņas laulību gredzenā - lielisks piemērs ir klasiski laulību gredzeni, kurā viņa gredzenā iestrādāts melnais briljants, bet viņai - klasisks baltais briljants. Šis elegantais gredzenu pāris ir ieņēmis otro vietu skatītāju simpātiju balsojumā.


Individuāli veidoti laulību gredzeni - lapu vijums

Savukārt par gredzeniem, kas ieņem trešo vietu, es arvien saņemu daudz jautājumu - kāds tajā saskata lapu viju, kāds cits - vainagu vai atsauces par Nameja gredzeniem.

Patiešām, šāds, latvisks, gredzenu modelis ir kļuvis īpaši populārs - un ne velti, tas ir elegants, atturīgs, un tomēr - īsts mākslas darbs!


2023. gada populārākie saderināšanās gredzenu modeļi


Sieviešu gredzens ar elegantu sirsniņu no briljantiem

Saderināšanās - viens no romantiskākajiem notikumiem sievietes dzīvē... Tieši tikpat romantisks, kā šis gredzentiņš, kurš palicis nepārspēts 2023. gada uzvarētājs.

Taisnības labad gan jāsaka, ka tieši šis gredzens ir laulību gredzens, bet tas saņēma TIK lielu Jūsu simpātiju skaitu, ka es nevarēju to neparādīt arī mūsu saderināšanās gredzenu atskatā.


Klasiska forma un bezgala romantisks vēstījums, veidots no smalkiem briljantiem - īsts skaistulis!


Saderināšanās gredzens ar taisnstūra formas briljantu

Savukārt šis gredzens, kas pārsteidz ar savu eleganci, ieguvis otro vietu, vērtējot pēc Jūsu atzīmēm "man patīk". Tas ir īpašs zelta saderināšanās gredzens ar 0,91 ct taisnstūra formas dimantu.



Atskatu uz 2023. gadu noslēdz šis dzeltenais skaistulis - saderināšanās gredzens ar 5 karātus lielu dzelteno citrīnu un 0.8 ct lieliem baltajiem topāziem.


Kurš no šiem gredzeniem ir mans favorīts?...


Ikviens no tiem!


Ir neiespējami izvēlēties vienu - katrs gredzena modelis, dārgakmens un dizaina risinājums ir piemērots tieši tā nēsātājam!


To arī novēlu Jums - atrast savu īsto cilvēku un gredzenu!





bottom of page